بهگزارش میراثآریا بهنقلاز روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی، علیرضا عباسزاده روز پنجشنبه ۱۷ اسفندماه ۱۴۰۲ در نشست ستاد اجرایی خدمات سفر استان بیان کرد: با توجه به تقارن ماه رمضان با طرح نوروزی، الگوی سفرهای بین جادهای با تغییراتی همراه خواهد بود که حفظ ایمنی و سلامت مسافران، گردشگران و زائران برای ما در اولویت قرار دارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: در این مدت باید از مجتمعهای بینراهی، پایانههای مسافربری، محلهای اقامت، امکانات بهداشتی و وضوخانهها، رستورانهای بین راهی و تمامی موارد مرتبط با سفر مستمر بازدید و سرکشی شود همچنین هر کدام از اعضای ستاد خدمات سفر به عنوان یک بازرس عمل کرده و نقط ضعف را اطلاع دهند.
عباسزاده با اشاره به ۱۲ کمیته تخصصی ذیل ستاد خدمات سفر در استان تصریح کرد: تا این لحظه هنوز برخی کمیتهها جلسه هماهنگی و برنامهریزی خود را برگزار نکردهاند در حالی که در روزهای پایانی سال قرار داریم.
او گفت: چهار شهرستان نیز ستاد خدمات سفر را تشکیل ندادهاند که باید به قید فوریت ستاد تشکیل شود و برنامهها، اقدامات، کمبودها و مشکلات مشخص و نسبت به ارائه خدمات مناسب و در خور شان مسافران و گردشگران تصمیات لازم اتخاذ شود.
عباسزاده تاکید کرد: سالهای گذشته در خدمات سفر ضعفها و مشکلاتی شناسایی شده که امسال باید رفع شده باشد تا در ارائه خدمات مطلوب به هموطنان با مشکل مواجه نشویم.
او خطاب به مدیران گفت: هر کدام از اعضای ستاد خدمات سفر چشمان بازرسی و نظارت هستند لذا باید با یکدیگر تعامل و همکاری داشته باشید و در صورت مشاهده مشکل یا ضعف در خدماترسانی مراتب اعلام شود و نسبت به رفع آن بکوشید.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی عنوان کرد: در چند ماه منتهی به پایان سال اوقات فشردهای اعم از دهه فجر، سفر رئیس جمهور، انتخابات و سایر موارد داشتیم که همه امور با موفقیت پیش رفت، اکنون کار اصلی و تمرکز همه دستگاههای اجرایی، آمادگی برای سفرهای نوروزی و ماه رمضان است تا شایستهترین خدمات به مردم ارایه شود.
عباسزاده افزود: کمیتههای ذیل ستاد اجرایی خدمات سفر با رسانهها و خبرنگاران ارتباط داشته باشند و اقدامات خود را گزارش دهند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی هم در این جلسه گفت: فرمانداران در هفت شهرستان استان نسبت به تشکیل ستاد خدمات سفر اقدام کرده و تاکنون شهرستانهای بیرجند، بشرویه، سربیشه و زیرکوه جلسه برگزار نکرده یا گزارش ندادهاند.
هادی شاهوردی افزود: با توجه به ساماندهی و تجهیز ۱۸ نقطه حادثهخیز استان، باید سهیمه آرد عشایر در اختیار آنها قرار گیرد تا در سیاهچادرها مستقر و با پخت نان محلی زمینه توقف مسافران را فراهم کنند.
دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر استان خراسان جنوبی گفت: سال قبل ۵۰ هزار نفر در شهرستان نهبندان اسکان یافتند اما اکنون یک جایگاه سوخت این شهر تعطیل است که باید این مشکلات با تامین جایگاه سیار و اختصاص کارتهای اضطراری حل شود.
او بیان کرد: هفت کمیته ذیل ستاد خدمات سفر هنوز نماینده خود را معرفی نکردهاند در حالی که باید همه آمار، برنامهها و اقدامات خود را در سامانه جانا «سامانه جامع نظارت، آمار و اطلاعات تاسیسات گردشگری» ثبت کنند.
شاهوردی تاکید کرد: باید هرچه سریعتر فهرست کشیک اماکن اعم از مراکز درمانی، خدماترسانی، داروخانهها، شهرداری در اختیار ستاد قرار گیرد تا در قالب اقلام اطلاع رسانی در ورودی شهرها توزیع شود.
او گفت: تاکید بر رعایت حجاب و عفاف در نوروز و ماه رمضان به ویژه شبهای احیا که ۱۳ فروردین خواهد بود از دیگر مواردی است که باید مورد توجه واقع شود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی افزود: لازم است اقداماتی از جمله آسفالت و مرمت جادهها با توجه به مباحث سفر تعطیل شود تا مشکل ترافیکی یا تصادفات جادهای رخ ندهد.
او گفت: اکنون ۱۰۷ سرویس بهداشتی با هزار و ۹۵ چشمه در ۶ محور اصلی استان وجود دارد که تاکنون ۱۱۵ مورد بازدید و سرکشی انجام شده و مشکلات موجود با همکاری دستگاههای متولی رفع میشود.
انتهای پیام/
نظر شما